Maxim Long Lasting Energy drink is een verfrissende carbodrink; makkelijker, effectiever en veel minder zoet dan de reguliere energy gels. Ideale verpakking, vriendelijk voor de maag, voor 60 minuten energie. ZONDER SUIKER!Maxim Long Lasting Energy Drink 160ml Lemon carboloader

Maxim Long Lasting Energy Drink is de eerste carbodrink met een unieke koolhydraat-ratio gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Vloeibare voeding voor korte en langdurige energie; 160 ml voor ruim 60 minuten extra energie, zonder suiker. Ideaal om koolhydraten te laden vooraf en tijdens het sporten.

 

Je maag is gevoelig voor alle bestaande producten op basis van suiker. Daarnaast heeft je lichaam behoefte aan snelle energie, maar ook aan energie die langer werkt. Daarvoor is er nu Maxim Long Lasting Energy Drink! Een kant en klare drank met de energie van een energy bar en het gemak van een energy gel; zowel snelle als langzame energie voor ruim 60 minuten energie. Een verfrissende drink, effectiever en veel minder zoet dan de reguliere energy gels.

UNIEKE WETENSCHAPPELIJK ONTWIKKELDE COMBINATIE VAN ENERGIEBRONNEN
Maxim Long Lasting Energy Drink bevat twee bronnen van energie in één mix:
De belangrijkste energieverschaffer is maltodextrine, een langzaam koolhydraat voor langdurige energie. Maltodextrine is gehydrolyseerd waardoor het beter en makkelijker in het lichaam wordt opgenomen. Maltodextrine is een glucose polymeer; dat wil zeggen dat het je darmen voorziet van glucose moleculen maar dan met een iets langzamere opname dan glucose. Maltodextrine is een fantastische energiebron en is heel vriendelijk voor je maag. Bovendien heeft maltodextrine een minder zoete en daardoor aangenamere smaak en het geeft geen extreme insulinepiek waardoor je bloedspiegel langer stabiel blijft.

De tweede energiebron is isomaltulose, ook een glucose polymeer voor sportfanaten. Isomaltulose geeft je spieren dezelfde hoeveelheid energie per gram als reguliere suiker (4 kcal/g) en het wordt in je lichaam ook op dezelfde manier omgezet. Maar… het wordt 4-5 keer sneller door je ingewanden gehydrolyseerd en geabsorbeerd. Dit komt door de sterkere binding van de glucose- en fructosecomponenten.

Dus… wanneer de glucose uit maltodextrine opgenomen is in het bloed en je aldus de kracht heeft gegeven die je direct nodig had, zorgt de isomaltulose ervoor dat je hersenen en spieren langer door kunnen gaan en wordt voorkomen dat je ‘leegloopt’ tussen de momenten waarop je je energie weer aanvult.

marianne vos website

Nieuwsbrief

Laat hieronder je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ongeldige invoer