RecoveryDrink Chocolate 250mlGoed herstellen is beginnen met een voorsprong!
Maxim Protein & Recovery drink bevat maar liefst 22 gram eiwitten per pakje en heeft de ideale combinatie van eiwitten en koolhydraten voor een optimaal en snel herstel na een zware fysieke inspanning. Het draagt bij aan de instandhouding van de spiermassa en herstelt de glycogeenvoorraad in je spieren. 


Maxim Protein & Recovery Drink is een kant en klare lekkere chocolade eiwitdrank met een optimale combinatie van eiwitten en koolhydraten. Makkelijk mee te nemen, in een hersluitbare verpakking met een grote schroefdop! Geen bereiding meer nodig in een shakebeker. Vetvrij en lactose arm! 
Iedere sporter weet dat het belangrijk is om je lichaam te voorzien van voldoende vocht, mineralen en energie. MAAR… om je conditie te optimaliseren is het wellicht nog belangrijker om goed en snel te herstellen! Na een training of wedstrijd is de energievoorraad in je spieren behoorlijk verminderd. Wanneer je koolhydraten combineert met de juiste eiwitten wordt de opname in je spieren versneld. Dit zorgt voor een snel herstel, zodat je de volgende training of wedstrijd met een voorsprong kunt beginnen.

marianne vos website

Nieuwsbrief

Laat hieronder je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ongeldige invoer