Venlo, geboren 1967 - Directeur/Eigenaar Good Life International/ Maxim Sportvoeding Paul

Ik ben enorm gepassioneerd door voeding in het algemeen en prestatievoeding in het bijzonder. Prestatievoeding is waar gezonde voeding en sport samen komen in 1 categorie. Inmiddels ben ik de langst zittende Maxim ambassadeur in Europa en ben ik al ruim 20 jaar betrokken bij Maxim sportvoeding. Ik heb samen met oprichter Steve Jennings Maxim Sportsnutrition op de internationale kaart gezet. In 2007 heeft Good Life International bv het merk Maxim om strategische redenen overgedragen/verkocht aan het Noorse Orkla Health. Good Life International onderhoudt nauwe banden met Orkla en heeft de exclusieve rechten voor de distributie in Benelux en Duitsland. En… de meeste producten worden nog steeds in Nederland geproduceerd.

Maxim is uitgegroeid tot een prachtig merk met een uitgebalanceerd assortiment hoogwaardige sportvoeding. Behalve aan kwaliteit geven de Noren veel aandacht aan duurzaamheid en herkomst. Ze proberen zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken en alle eiwitten komen van Nederlandse of Noorse koeien. De sportdrinks zijn natuurlijk en de repen zijn vrij van palmolie.

De markt voor sportvoeding groeit stevig door. Als ondernemer ervaar ik ook dat onze markt grillig is en winnaars en verliezers kent. Maxim heeft zich goed staande weten te houden en heeft inmiddels een stevige marktpositie opgebouwd. Dat hebben we mede te danken aan betrouwbare partners, enthousiaste ondernemers en ambassadeurs. Winnaars blijven ondernemen en daarom streven wij iedere dag weer om een maximale zichtbaarheid van het merk te realiseren en Maxim op het hoogste niveau te houden. Om Maxim aan de top te houden proberen we ons constant te onderscheiden met unieke producten en goede service, maar ook door nieuwe wegen te bewandelen. Onze focus ligt op sales, omdat een goede zichtbaarheid en verkrijgbaarheid het succes van Maxim bepaalt..
Naast ondernemer ben ik sportvoedingsdeskundige. Ik heb in de afgelopen jaren vele (top)sporters en atleten van professionele sportvoeding en advies voorzien. Hieruit zijn unieke relaties ontstaan en mijn passie voor sportvoeding is nog net zo groot als 20 jaar geleden. Ik ben ervan overtuigd dat er nog vele sporters enthousiast gaan worden over Maxim Sportvoeding.

….. Welcome to Maxim Sportsnutrition

Er is nog nooit zoveel aandacht geweest voor sporten, goede voeding en een gezonde levensstijl als nu. Prestatievoeding oftewel sportvoeding is hot! Inmiddels is wel bekend dat sport en voeding hand in hand gaan. Daarnaast is ook bekend dat je lichaam voortdurend energie haalt uit koolhydraten en dat het constant spierweefsel vervangt en herstelt. Als er te weinig energie in je lichaam aanwezig is dan ga je spierweefsel verbranden, met als gevolg verzuring en uiteindelijk een hongerklop. Je prestatie zakt af naar het nulpunt. Voldoende brandstoffen zijn essentieel om het maximale uit een prestatie te halen. Ook weten we dat je door voldoende beweging en sport spiermassa opbouwt en sterker wordt. Besef dat dagelijks één tot twee procent van het spierweefsel zich vernieuwt. Met andere woorden: over drie maanden heeft je arm zich helemaal vernieuwd. En daar zijn twee dingen voor nodig: beweging en eiwit. Allebei stimuleren ze direct de eiwitsynthese, maar nog veel meer als je ze combineert. Daarom kunnen bodybuilders groter worden, duursporters sneller en kunnen mensen die te weinig eiwitten eten, heel veel spiermassa verliezen. En hoe ouder je bent, hoe moeilijker je die weer terugkrijgt!

Je levensstijl (een beetje) aanpassen is een goede start op weg naar een sterk en fit lichaam. Niets doen is geen optie, want één ding is zeker, als je sport als een atleet, moet je ook eten als een atleet.

marianne vos website

Nieuwsbrief

Laat hieronder je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ongeldige invoer