Maxim Energy Bar Testpakket 8 Repen

Maxim Energy Bar Testpakket 8 Repen

Speciale prijs € 13,99 Normale prijs € 17,12
Op voorraad
SKU
170000

8 verschillende smaken Maxim energy bars in een testpakket.

Maxim Energy Bars bevatten 70% koolhydraten en bevatten weinig vet. Dit maakt de repen ideaal voor gebruik zowel voor als tijdens de inspanning. Pure energie vanuit je achterzak.

Het is belangrijk om vooraf al de voorraad koolhydraten op peil te brengen, zodat je tijdens de wedstrijd of training alleen maar hoeft aan te vullen. Koolhydraten zijn de belangrijkste bouwstoffen. De koolhydratenvoorraad in je spieren is beperkt.

Tijdens de inspanning: Vul je verloren energie tijdens het sporten aan met een Energy Bar. Ze zijn makkelijk te eten en plakken niet. De combinatie van snelle en langzame koolhydraten verzekert je van een constante energietoevoer.

Dagelijks gebruik: Energierepen zijn een goed alternatief voor candybars, aangezien ze een lager vet- en hoger koolhydraatgehalte hebben. Energy Bars zijn per stuk verkrijgbaar, verpakt in aluminium folie.

Er zitten 8 smaken in dit pakket: Banana Yoghurt, Cappuccino, Apple Cinnamon, Crunchy Cookie, Caramel Chocolate, Banana Chocolate, Sweet & Salty and Oats, Almonds and Salty Nuts.

Meer informatie
Ingrediënten

Voor ingrediënten verwijzen wij u graag naar de individuele repen.

Allergenen

Voor allergenen verwijzen wij u graag naar de individuele repen.

Voedingswaarde

Voor de voedingswaarde verwijzen wij u graag naar de individuele repen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxim Energy Bar Testpakket 8 Repen