Monthly Archives: January 2018

 1. 2 in 1 Protein & Recovery Shake

  pure_whey_protein_2_smaken

  Nieuw: Protein & Recovery Shake
  Maxim introduceert Maxim Protein & Recovery Shake: Dé 2 in 1 eiwitshake, geschikt voor zowel spieropbouw als spierherstel. Eiwitrijk en suikerarm en verkrijgbaar in 2 smaken: aardbei en chocolade. Verpakt in een handige hersluitbare zak van 400 gram die maar liefst 15 heerlijke shakes levert.

  Lees meer...
 2. Eiwitrijk en suikerarm

  sportschool-spinning-eiwitten-recovery-shake

  Maxim Protein & Recovery Shake is ideaal voor sporters die extra eiwitten en weinig suiker willen. Inmiddels is al lang bekend dat iedere sporter behoefte heeft aan extra eiwitten. Eiwitten zijn niet alleen om dikke spieren te kweken, maar eiwitten zijn van groot belang voor een sterk en fit lichaam. Deze shake bevat weinig suiker, waardoor je geen onnodige calorieën binnenkrijgt.

  Lees meer...
 3. Meer kracht en vermogen

  kracht en vermogen

  Je hebt ongeveer 20 gram eiwit nodig per 2 à 3 uur voor onderhoud en opbouw van spiermassa (kracht) en andere lichamelijke functies (vermogen)

  Praktisch gezegd zou je dus iedere 2 à 3 uur eiwitten moeten nemen. Zorg er dus voor dat iedere maaltijd eiwitten bevat. Neem op dagen dat je krachttraining doet of zware fysieke inspanningen levert, een Maxim Protein & Recovery Shake voor aanvulling van extra eiwitten. De shake bevat de ideale dosering van 20 gram eiwit en het juiste aminozuurprofiel voor een optimale opname van de eiwitten door het lichaam. Dus gebruik de shake vooraf of na het sporten of als gezond tussendoortje.

  Lees meer...
 4. Snel herstel

  optimaliseren, eiwitten

  Na een zware training of fysieke inspanning is de energievoorraad in je spieren behoorlijk verminderd. Om die voorraad aan te vullen is het belangrijk dat je extra eiwitten en koolhydraten neemt.


  Het combineren van koolhydraten met eiwitten versnelt de opname in de spieren. Eiwitten helpen ook bij het herstel en onderhoud van spiervezels. Zo kun je weer fit aan de volgende training beginnen en je conditie en kracht optimaliseren.

  Lees meer...