Monthly Archives: February 2018

 1. man met skistokken

  Maxim Carbo Loader is de ideale sportdrank voor alle seizoenen. Ook in de winter, als het kouder is en je vochtinname afneemt, is het heel belangrijk om toch voldoende energie in te nemen. Je hebt in koude periodes minder vocht nodig, omdat je minder vocht verliest, maar je verbruikt dan vaak wel meer energie dan wanneer het warm is.

  Lees meer...
 2. Golden Drink voor Golden Race

  snowboarder

  Dat sporters voldoende moeten eten voorafgaand aan een wedstrijd is een feit, maar het is vaak geen optie om enorme hoeveelheden pasta’s of koolhydraatrijke voeding te consumeren. De spijsvertering kan grote hoeveelheden niet snel genoeg verwerken en het verteren kost ook extra energie.

  Lees meer...
 3. Maxim Carbo Loader op OS

  olympische spelen pyeongchang

  Waarom is Maxim Carbo Loader zo populair onder Olympiërs in PyeongChang?
  Maxim is de NR 1. Sportvoeding in Scandinavië en Nederland. Veel Noorse, Zweedse, Finse, Deense en Nederlandse Olympische atleten gebruiken Maxim Sportvoeding om hun prestaties naar ongekende hoogte te stuwen. Extra koolhydraten en eiwitten zijn voor Olympiërs onmisbaar.

  Lees meer...
 4. biatlon

  Maxim Carbo Loader bestaat hoofdzakelijk uit maltodextrine, dit zijn koolhydraten (95% koolhydraten, waarvan 6,7% suikers). Dit product is vooral bedoeld om de koolhydraatvoorraden in de spieren te optimaliseren vóóraf en tijdens de inspanning. Carbo Loader levert langdurige energie.

  Lees meer...