Monthly Archives: March 2018

 1. Maxim Power Gel Drink wint innovatieaward

  Maxim Power Gel Drink heeft afgelopen weekeinde op de BIKE MOTION de innovatie award gewonnen. Maxim Power Gel Drink werd door het publiek gekozen tot beste innovatie in de categorie sportvoeding. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op! Ruim 40% vanalle stemmers stemde op Maxim Power Gel Drink vanwege de vriendelijke en voordelige verpakking, unieke samenstelling en de (niet zoete) smaak.

  Lees meer...
 2. Minder suiker, meer energie

  Minder suiker, meer energie

  Maxim Power Gel Drink is een frisse Gel Drink; effectiever en veel minder zoet dan de reguliere energy gels. Met andere woorden: minder suiker en meer energie! Het is de ideale kant en klare oplossing die je zowel snelle als langzame energie geeft voor ruim 60 minuten. Gemakkelijk te gebruiken en ideaal gedoseerd in handige hersluitbare verpakking. Maxim Power Gel Drink = 3 reguliere isotone gels. 

  Lees meer...
 3. koolhydraten en vocht

  Het was het gesprek van de Giro d’ Italia 2017; de acute noodstop van Tom Dumoulin. Vanwege darmkrampen moest hij een sanitaire stop maken. Tom had volgens eigen zeggen te weinig gedronken en teveel gels (=glucose/suiker) ingenomen, waardoor zijn darmen de suikers niet meer goed konden verwerken en dus in opstand kwamen. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om voldoende te blijven drinken en je koolhydraatinname goed te coachen.

  Lees meer...
 4. maxim power gel drink

  Een zakje Maxim Power Gel Drink bevat 160 ml Gel drink, dit is voldoende voor 60 minuten energie en gelijk aan 3 reguliere energy gels. De Power Gel Drink levert veel minder afval dan 3 losse zakjes energy gel en je kunt het lege zakje gesloten en dus zonder lekken weer in je achterzak stoppen om later in een prullenbak te gooien (i.p.v. in de berm). Dat is wel zo fijn voor het milieu! Het zakje is gemakkelijk te openen en drinken gaat makkelijk via het drinktuitje. Het heeft geen scheurlijn zodat de gel uit de verpakking niet

  Lees meer...