Monthly Archives: December 2018

 1. sportschool voeding binnen maxim sports

  Veel duursporters gaan bij het aanbreken van de winter van buiten- naar binnentraining. Lekker aan je conditie en kracht werken. Bij cardiotraining en spinning, maar ook als je aan fitness en krachtsport doet, kan de juiste voeding bijdragen aan een beter rendement. Met name bij indoor sporten is voldoende drinken heel belangrijk. Je dehydrateert in een zaal sneller en je moet voortdurend voldoende vocht en electrolyten aanvullen. Neem dan Maxim Total Hydration. Het bevat o.a. extra magnesium en kalium ter ondersteuning van een goede hydratatie.

  Lees meer...
 2. Kies de juiste calorieën

  protein bar 40% caramel chocolate

  In de winter zijn we geneigd om vetter en meer te eten. Dat is niet nodig, want zo streng zijn onze winters niet meer en tekorten of schaarste komt al helemaal niet meer voor. Let daarom goed op je voeding en zorg vooral dat je minder vet eet, maar ook minder suiker en wat meer eiwitten. Zeker als je sportintensiteit van kortere duur is zijn eiwitten een goede vervanger voor suiker.
  Suiker en eiwitten leveren dezelfde hoeveelheid calorieën, maar ze hebben een totaal verschillende uitwerking in het lichaam. Suiker levert

  Lees meer...