Monthly Archives: February 2019

 1. BikeMotion Maxim Sportvoeding

  Goede (sport)voeding kan bijdragen aan betere prestaties! Wij leggen je graag persoonlijk uit hoe dit werkt en hou je dit moet aanpakken. Kom langs op onze stand en proef het verschil en overtuig jezelf!

  Maxim is te vinden in Hal 8 - stand F.028.

  Lees meer...
 2. Oefeningen wielrenners

  Er is een makkelijke manier om je benen extra te trainen. Dat kan gewoon thuis of op het werk. Maak er een dagelijkse gewoonte van, daar ga je heel veel voordeel van hebben. We bring the fuel! You bring the body!

  4 simpele oefeningen voor meer kracht en vermogen (zie afbeelding).

  Lees meer...
 3. Carbo Loader

  Tijdens lange intensieve inspanningen zijn koolhydraten de belangrijkste brandstoffen voor duursporters, zoals wielrennen, hardlopen en triatlon. Koolhydraten worden in het lichaam opgeslagen in de lever en in de spieren. Deze voorraad is normaliter voldoende voor ongeveer 60 - 90 minuten inspanning. Voor een optimale koolhydraatvoorraad, adviseren wij om enkele dagen voor de wedstrijd extra koolhydraten te stapelen met behulp van Maxim Carbo Loader.

  Lees meer...
 4. Carbo Loaden voor een marathon

  Marathon Rotterdam Maxim Carbo Loading

  Het is bekend dat je voorafgaand aan een lange of intensieve wedstrijd of training, zoals een marathon, goed moet eten om voldoende voedingsstoffen, en met name koolhydraten, binnen te krijgen. Maar dat betekent niet dat je heel veel brood, pasta, rijst of aardappelen moet gaan eten. Met Maxim Carbo Loader kun je gemakkelijk de hoeveelheid koolhydraten aan je maaltijd ophogen, zonder dat je enorme porties moet gaan eten, zoals je vaak doet met bijvoorbeeld een pasta party.

  Lees meer...