Monthly Archives: April 2019

 1. Hooikoorts... Wat helpt?

  Hooikoorts & Möller's

  Hooikoorts… die vervelende allergische reactie die ieder jaar opspeelt door de pollen die in de lucht zweven. Deze allergische reactie is eigenlijk een overdreven afweerreactie. Een jeukende en verstopte neus, tranende ogen, niesbuien en nog veel meer klachten bezorgen velen elk jaar een vervelende periode. Hoe kun je deze klachten verminderen?

  Lees meer...
 2. Amstel Gold Race GulperbergDe Amstel Gold Race (21 april) is een van de mooiste klassiekers van het jaar. Een prachtige koers over ruim 260 km en 35 hellingen en flinke kuitenbijters zoals de Keutenberg, Gulpenerberg en Bemelerberg. Een goede voorbereiding helpt je om volop te genieten van het Limburgse land en de finish in Valkenburg te halen.

  Lees meer...
 3. Profiteer van het peloton!

  Peloton fietsersDe TU Eindhoven en de Universiteit Leuven hebben wetenschappelijk aangetoond dat de laatste fietsers in het peloton veel meer energie besparen dan tot nu toe werd aangenomen.

  Achterin het peloton is de luchtweerstand veel minder en maar een fractie (5 tot 10 procent) van de weerstand waar de koploper mee te maken heeft. Het onderzoek laat zien dat als het peloton 54 kilometer per uur rijdt, het lijkt alsof de rijders achterin slechts 12 tot 15 kilometer per uur fietsen.

  Lees meer...