Monthly Archives: June 2019

 1. De Maxim Energy Gels en de Maxim Power Gel Drink hebben een unieke samenstelling waardoor 1 pouch maar liefst 60 gram koolhydraten bevat voor 45 minuten energie. Daarmee zijn de Maxim Gel Pouches de hoogst gedoseerde Energy gels. D’r op en d’r over!

  De 5 grote voordelen van Maxim Gel Pouches

  - Hoogst gedoseerde gel en geldrink – 60 koolhydraten gram per pouch!!
  - Ideale verhouding koolhydraten (maltodextrine – glucose/fructose 2:1)
  - Makkelijk drinkbaar (door drinktuitje) en hersluitbaar (milieuvriendelijk)
  - Vriendelijk voor de maag en vrij van kunstmatige zoet en kleurstoffen
  - 1 zakje Energy Gel (100 gr) of Power Gel Drink (160 ml) per 45 minutenmaxim gel pouches

  Lees meer...
 2. Maxim is al een aantal jaren trotse sponsor van Limburgs Mooiste (dit evenement vindt altijd plaats in het eerste weekeinde na Pinksteren). Het is een van de mooiste en grootste fietstochten van Nederland. Op zaterdag 15 juni fietsten ruim 15.000 deelnemers (race en mountainbike) door het mooie Limburgse Heuvellandschap. Na een nacht met veel regen begon de zaterdagochtend grijs en grauw, maar eenmaal op de fiets bleef het droog en was het prachtig fietsweer met flink wat zonnestralen. 

  Limburgs Mooiste


  Lees meer...
 3. Het is weer heet!!

  Bereid je goed voor op hogere temperaturen. De noodzaak van goed drinken tijdens het sporten wordt vaak onderschat, want een goede vochtbalans is echt belangrijk!
  - Vocht ondersteunt de spijsvertering en verbranding
  - Vocht houdt je bloeddruk op peil
  - Vocht voert ook warmte af en voorkomt oververhitting. Beat the heat

  Lees meer...
 4. De Maxim Energy Gels en de Maxim Power Gel Drink hebben een unieke samenstelling, waardoor 1 pouch van 100 gram of 160 ml maar liefst 60 gram koolhydraten bevat voor 45 minuten energie. Daarmee zijn de Maxim Gel Pouches de hoogst gedoseerde Energy Gels. Ze leveren de maximale koolhydraatabsorptie, zijn makkelijk drinkbaar en vriendelijk voor de maag. D’r op en d’r over!maxim gel pouches

  Lees meer...
 5. Maxim plaatst tijdens Limburgs Mooiste een Noodle Bar op de foerageplek op de Gulperberg. Het is een unieke actie van Maxim, omdat zij zich normaliter alleen focussen op de verkoop van sportvoeding. Maxim vraagt dit jaar wat extra aandacht voor de aanvulling van zouten tijdens lange warme toertochten. Na een paar uur fietsen kan het lichaam wel wat extra zout gebruiken en dan is een “zoute en hartige” snack een welkome afwisseling op de “zoete” sportvoeding. Op de foerageplaats op de Gulperberg kun je voor € 2,00 een lekker Noodle soepje nemen. Een ideale oppepper; licht verteerbaar, smaakvol en deze bevat behalve koolhydraten ook nog de noodzakelijke zouten en wat extra eiwitten. Enjoy the ride!food pots noodle soup limburgs mooiste

  Lees meer...