Monthly Archives: July 2019

 1. Als sporter leg je al snel de focus op het realiseren van 1 specifiek doel, uitdaging of prestatie. Om je doelstelling te halen investeer je veel tijd in verbetering van techniek en toename van fysieke kracht door veel te trainen. Dat is ook heel goed en daar kun je ook heel ver mee komen. Maar het verbeteren van alleen kracht, techniek en uithoudingsvermogen is vaak niet voldoende, want uiteindelijk bepaalt het “gevoel van de dag” en je mentale weerstand of je wint of verliest. Diegene die echt het verschil maken zijn op de juiste momenten optimaal geconcentreerd en gefocust, waardoor ze vaak betere of slimmere keuzes maken. Gezonde voeding en voldoende rust kunnen bijdragen aan een verbeterde concentratie. Het is bewezen dat je met de juiste voedingsstoffen nog behoorlijk wat winst kunt behalen.

  Wie sterk is moet ook slim zijn!

  Lees meer...
 2. Omega-3 houdt je scherp!

  Wij van Maxim Sportvoeding zijn gepassioneerd door voeding en sportvoeding in het bijzonder. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste voeding een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van sporters. Sinds kort hebben wij een top omega-3 supplement in het assortiment, van hetzelfde Noorse moederbedrijf als Maxim. Omega-3 is onmisbaar in een gezonde en sportieve levensstijl.

  Omega-3

  Lees meer...
 3. De ervaring leert dat je tijdens het sporten wilt variëren tussen vast en vloeibaar voedsel en/of tussen zoet en minder zoet. Maar je wilt ook niet te veel eten en drinken en vooral voorkomen dat je last krijgt van je maag of darmen. Maxim Sportvoeding biedt een grote variatie efficiënte en effectieve voeding, voor iedereen die maximaal wil presteren.

  Wat levert de meeste koolhydraten?

  1. Maxim Energy Gel 100 gram - 63 gram koolhydraten
  2. Maxim Power Gel Drink 160 ml - 60 gram koolhydraten
  3. Maxim Energy Bar 55 gram - 45 gram koolhydraten
  4. Maxim Sports Drink 500 ml - 36 gram koolhydratenkoolhydraatopname maximaliseren

  Lees meer...