Monthly Archives: March 2020

 1. HEROES by MaximMaxim introduceert 3 fantastische nieuwe eiwitrepen: HEROES Protein Bars!

  NU 25% INTRODUCTIEKORTING!

  Qua smaak zijn ze onovertreffelijk en qua samenstelling super functioneel. Precies wat je van een proteïne bar verwacht. Het is een perfecte herstelreep en vanwege het hoge eiwit- en vezelgehalte is de reep ook ideaal als gezond tussendoortje. Door het lage suikeraandeel krijg je geen insulinepiek, waardoor je bloedsuikerspiegel langer stabiel blijft. De repen bevatten slechts 200 kcal, minder dan 2 gram suiker en maar liefst 20 gram eiwit en 5 gram vezels. Een ideale reep voor degene die op zoek is naar veel eiwitten en onnodige suikers wil vermijden.

  Lees meer...
 2. Nieuw: Maxim Sports Drink Red Currant & Passion FruitMaxim voegt een nieuwe smaak toe aan haar assortiment Sports Drinks; “Red Currant & Passion Fruit”. Lekker fris, zacht en dorstlessend!

  Hypotoon, minder zoet en 100% natuurlijk!

  Om je vochtbalans op orde te houden is het belangrijk om niet alleen water te drinken, maar ook extra elektrolyten. Een hypotone sportdrank bevat naast de juiste verhouding koolhydraten (2:1 maltodextrine:fructose) ook de juiste concentratie aan elektrolyten en vult direct datgene aan wat je hebt verloren. Maxim Sports Drink is hypotoon en daarom de ideale sportdrank en dorstlesser. Het bevat minder suiker en meer elektrolyten dan de reguliere isotone sportdranken, waardoor het makkelijk en snel wordt opgenomen in het lichaam en vriendelijk is voor de maag. Maxim bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

  Lees meer...
 3. Immuniteit... maar hoe dan?

  Immuniteit... maar hoe dan?“Ik heb geen makkelijke boodschap”, zo noemde onze minister-president de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Er worden zeer straffe maatregelen genomen. Maar het feit dat alle sportevenementen afgelast zijn en sportaccommodaties gesloten zijn, betekent niet dat we geen uitdagingen meer hebben! Sterker nog, er zijn meer mensen afhankelijk van jouw gezondheid en vitaliteit dan ooit. Met groepsimmuniteit gaat Nederland Covid19 te lijf. Een muur bouwen van gezonde mensen om de zwakkere te beschermen. Door gecontroleerde verspreiding gaan we immuniteit opbouwen en proberen we het virus langzaam uit te bannen. Dat betekent dat velen van ons het coronavirus gaan krijgen en dat we er voor moeten zorgen dat ons lichaam zo sterk mogelijk is om de klachten mild te houden en herstel zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

  Lees meer...
 4. Boost je weerstand!

  Boost je weerstand!De griep heerst en Corona houdt ons iedere dag bezig. Het goede is dat we in maart zijn beland en… maart roert zijn staart. Maar vooralsnog moeten we nog even pas op de plaats maken. Buiten is het druilerig nat en grauw en dat nodigt niet uit om lekker naar buiten te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de weerstand en vatbaarheid voor een verkoudheid, virus of zelfs longontsteking.

  Lees meer...