Het is weer heet!!

Bereid je goed voor op hogere temperaturen. De noodzaak van goed drinken tijdens het sporten wordt vaak onderschat, want een goede vochtbalans is echt belangrijk!
- Vocht ondersteunt de spijsvertering en verbranding
- Vocht houdt je bloeddruk op peil
- Vocht voert ook warmte af en voorkomt oververhitting. Beat the heat


Water of sportdrank?

Met zweten verlies je niet alleen water maar ook verschillende mineralen, waarvan natrium en magnesium de belangrijkste zijn. Om je vochtbalans in orde te houden, is het belangrijk om niet alleen water te drinken, maar liefst een sportdrank met extra
mineralen zoals natrium en magnesium erin. Een hypotone sportdrank bevat naast de koolhydraten ook de juiste concentratie aan mineralen en vult direct datgene aan wat je hebt verloren.

Zeker als het warm is en je lichaam om “koelvloeistof” schreeuwt, kan een constante aanvoer van vocht in combinatie met electrolyten in de vorm van een goede sportdrank je dag redden. Maxim Sportdrink is vanwege zijn unieke en natuurlijke samenstelling dé ideale sportdrank en dorstlesser. Het is hypotoon, waardoor het sneller wordt opgenomen in het lichaam. Het bevat minder suiker (dus minder zoet) en meer mineralen (electrolyten) dan de reguliere isotone sportdranken. Het heeft de ideale koolhydraatratio en levert maximaal energie en… is lekker dorstlessend.

Een uur intensieve training vergt 450-750ml natrium per uur.
Maxim Sports Drink bijvoorbeeld, levert 750 ml drank 800 mg mineralen (o.a. magnesium, kalium, natrium) waarvan 320 mg natrium. Het overige deel aan natrium krijg je binnen via brood, banaan of een 'hartige', zoals de Maxim Oat/Almond bar. Een ideale combi.

Maxim Total Hydration - Ideaal voor onderweg en makkelijk voor vakantie

Maxim Total Hydration is een ideale sportdrank in een compacte verpakking. Makkelijk voor in je achterzak en om mee te nemen in je (vakantie)koffer. De bruistabletten bevatten een optimale samenstelling van koolhydraten en mineralen en lossen gemakkelijk op in water. Zo hoef je nooit meer zonder sportdrank van huis.