Boost je weerstand!De griep heerst en Corona houdt ons iedere dag bezig. Het goede is dat we in maart zijn beland en… maart roert zijn staart. Maar vooralsnog moeten we nog even pas op de plaats maken. Buiten is het druilerig nat en grauw en dat nodigt niet uit om lekker naar buiten te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de weerstand en vatbaarheid voor een verkoudheid, virus of zelfs longontsteking. Je lichaam kan dus wel een weerstandboost gebruiken. Gezonde voeding helpt daar zeker bij. Naast het eten van voldoende fruit en groenten, zijn gezonde omega-3 vetten en vitamine A, D en E belangrijk voor opbouw en behoud van een goede weerstand.

Vitamine A en D staan bekend als de belangrijke weerstandsvitamines. Deze ondersteunen je immuunsysteem en helpen je lichaam te beschermen tegen ziekteverwekkers. In geval van een ontsteking in het lichaam, zoals een longontsteking, komt omega-3 vetzuren goed van pas. Omega-3 werkt namelijk ontstekingsremmend.

Iedere dag een lepel Möller’s Omega-3 zorgt voor een natuurlijke weerstandboost! Möller’s zit boordevol omega-3 vetzuren, de belangrijke weerstandsvitamines A en D, en de antioxidant vitamine E.