Maxim is al een aantal jaren trotse sponsor van Limburgs Mooiste (dit evenement vindt altijd plaats in het eerste weekeinde na Pinksteren). Het is een van de mooiste en grootste fietstochten van Nederland. Op zaterdag 15 juni fietsten ruim 15.000 deelnemers (race en mountainbike) door het mooie Limburgse Heuvellandschap. Na een nacht met veel regen begon de zaterdagochtend grijs en grauw, maar eenmaal op de fiets bleef het droog en was het prachtig fietsweer met flink wat zonnestralen. 

Limburgs Mooiste


Ondanks het grote aantal deelnemers verliep de koers prima en het was voor de fietsers echt genieten van de schitterende groene natuur in Zuid-Limburg. Het parcours was heuvelachtig en uitgestrekt en mede dankzij de inzet van de vele verkeersbrigadiers en de duidelijke bewegwijzering kon er goed door gefietst worden. Op de foerage posten was het af en toe even aanschuiven, maar de Maxim drankposten waren goed bezet en de dranktonnen goed gevuld, waardoor iedereen weer redelijk snel voorzien was van verse sportdrank.

Ook de Maxim Noodle Bar op de Gulperberg was een groot succes. Er werd door veel fietsers enthousiast gereageerd op de “hartige snack”! Een klein smetje was de beperkte stroomcapaciteit, waardoor de electra af en toe uitviel en helaas niet iedereen van een Noodle soep kon worden voorzien. Dit is een verbeterpunt voor volgend jaar! Na de laatste foerage post was het nog even flink doortrappen naar de finish in Heerlen. Daar werden de fietsers op de finish streep verwelkomd door de dames van de Gulpener bierbrouwerij en getrakteerd op een heerlijk glas ijskoud Gulpener pils!

Wij zijn ook dit jaar weer heel trots dat we met Maxim als drankensponsor een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan het succes van Limburgs Mooiste en wij zullen er volgend jaar zeker weer bij zijn, ook met de Noodle Bar.