De Maxim Energy Gels en de Maxim Power Gel Drink hebben een unieke samenstelling waardoor 1 pouch maar liefst 60 gram koolhydraten bevat voor 45 minuten energie. Daarmee zijn de Maxim Gel Pouches de hoogst gedoseerde Energy gels. D’r op en d’r over!

De 5 grote voordelen van Maxim Gel Pouches

- Hoogst gedoseerde gel en geldrink – 60 koolhydraten gram per pouch!!
- Ideale verhouding koolhydraten (maltodextrine – glucose/fructose 2:1)
- Makkelijk drinkbaar (door drinktuitje) en hersluitbaar (milieuvriendelijk)
- Vriendelijk voor de maag en vrij van kunstmatige zoet en kleurstoffen
- 1 zakje Energy Gel (100 gr) of Power Gel Drink (160 ml) per 45 minutenmaxim gel pouches

Unieke Energy Gels – levert maximale koolhydraatspiegel!

Maxim was een van de grondleggers van de Energy gels. Inmiddels hebben we ruim 25 jaar ervaring in de markt voor energy gels. Deze markt heeft zich in al die jaren flink doorontwikkeld en er zijn vele nieuwe verpakkingen en vormen bij gekomen. Ook de samenstelling is door de jaren heen aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zo is de traditionele gel van 100% glucose vervangen door een gel met een koolhydraat-ratio van 2:1 maltodextrine – glucose/fructose voor een verbeterde koolhydraatopname. De Maxim pouch met drinktuitje en schroefdop is de hoogst gedoseerde Energy Gel voor een maximale koolhydraatabsorptie. Het is al vele jaren de favoriete Energy Gel of Energy Gel Drink van veel wielrenners, mountainbikers, hardlopers en triatleten.. Daar zijn we trots op!

Wanneer gebruik je een Maxim Energy Gel of Maxim Power Gel Drink?

Een energie gel is ideaal voor die momenten dat kauwen van vaste voeding lastig is. Met name tijdens een intensieve race, een zware klim of op weg naar de finale (sprint) levert een Maxim Energy Gel of een Maxim Power Gel Drink weer snel nieuwe energie. Door de unieke koolhydraatmix levert 1 pouch 100% van de maximale energieopname van 60 gram koolhydraten per 45 minuten. Het verschil tussen de Energy Gel en Power Gel is dat de Power Gel isotoon en minder zoet is en je er niet extra bij hoeft te drinken. Bij de Energy Gel adviseren wij om een flinke slok water of sportdrank te nemen. In combinatie met 500 ml Maxim Sport Drink haal je de maximaal opneembare energie van 90 gram koolhydraten per uur.