De Maxim Energy Gels en de Maxim Power Gel Drink hebben een unieke samenstelling, waardoor 1 pouch van 100 gram of 160 ml maar liefst 60 gram koolhydraten bevat voor 45 minuten energie. Daarmee zijn de Maxim Gel Pouches de hoogst gedoseerde Energy Gels. Ze leveren de maximale koolhydraatabsorptie, zijn makkelijk drinkbaar en vriendelijk voor de maag. D’r op en d’r over!maxim gel pouches

De 5 grote voordelen van Maxim Gel Pouches

- Hoogst gedoseerde gel en gel drink – 60 koolhydraten gram per pouch!
- Ideale verhouding koolhydraten (maltodextrine – glucose/fructose 2:1)
- Makkelijk drinkbaar (door drinktuitje) en hersluitbaar (milieuvriendelijk)
- Vrij van kunstmatige zoet- en kleurstoffen
- 1 zakje per 45 minuten

Unieke Energy Gels voor maximale koolhydraatspiegel!

Maxim was een van de grondleggers van de Energy Gels. Inmiddels hebben we ruim 25 jaar ervaring in de markt voor energy gels. Deze markt heeft zich in al die jaren flink doorontwikkeld en er zijn vele nieuwe verpakkingen en vormen bij gekomen. Ook de samenstelling is door de jaren heen aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zo is de traditionele gel van 100% glucose vervangen door een gel met een koolhydraat-ratio van 2:1 maltodextrine – glucose/fructose voor een verbeterde koolhydraatopname. De traditionele Maxim pouch met drinktuitje en schroefdop is in al die jaren nooit veranderd. De Maxim pouch is de hoogst gedoseerde Energy Gel voor een maximale koolhydraatabsorptie en is daarmee nog steeds de favoriete Energy Gel of Energy Gel Drink van veel wielrenners, mountainbikers, hardlopers en triatleten. Daar zijn we trots op!

Wanneer gebruik je Maxim Power Gel Drink?

Een energiegel is ideaal voor die momenten dat kauwen van vaste voeding lastig is. Met name tijdens een intensieve race, een zware klim of op weg naar de finale (sprint) levert een Maxim Energy Gel of een Maxim Power Gel Drink weer snel nieuwe energie. Door de unieke koolhydraatmix levert 1 pouch 100% van de maximale energieopname van 60 gram koolhydraten per 45 minuten. Het verschil tussen de Energy Gel en Power Gel is dat de Power Gel isotoon is en je er niet extra bij hoeft te drinken. Bij de Energy Gel adviseren wij om een flinke slok water of sportdrank te nemen. In combinatie met 500 ml Maxim Sport Drink haal je de maximaal opneembare energie van 90 gram koolhydraten per uur.