power gel en carboloader

Veel sporters hebben moeite met eten. De een eet vóór het sporten te weinig en de ander vind het lastig om onder zware omstandigheden nieuwe energie te tanken. Een goede energie huishouding draagt bij aan een goede prestatie. Dus…. ga op zoek naar een passend alternatief. Eten hoeft geen probleem te zijn, er zijn voldoende goede alternatieven in vloeibare vorm. Het voordeel van vloeibare voeding is dat het over het algemeen sneller wordt opgenomen dan vast voedsel. Daarnaast is vloeibare voeding vaak makkelijker te consumeren, zeker als je weinig tijd hebt of als je het heel zwaar hebt en kauwen steeds lastiger wordt. een ideale oplossing dus in aanloop naar een training of wedstrijd of tijdens een zware koers, als je er bijna door heen zit.
Maxim Power Gel Drink levert dezelfde energie als een energy bar of als 3 bananen. Het heeft de ideale koolhydraatsamenstelling. Deze zorgt ervoor dat je zowel snelle als langzame energie tankt, zodat je na een snelle boost nog extra energie hebt om langer door te gaan. Maxim Power Gel Drink levert 60 gram koolhydraten voor ruim 60-90 minuten sporten.
Wil je vooraf extra energie wil tanken? Dan adviseren wij om Maxim Carbo Loader te nemen. Maxim Carboloader is pure maltodextrine en bevat bijna geen suiker. Het is neutraal van smaak en is de ideale energielader voor duursporters. Je kunt het toevoegen aan koude en warme dranken om het energieniveau in je lichaam te maximaliseren. Je kunt het ook gebruiken om extra energie toe te voegen aan je sportdrank.