Nieuw: Maxim Sports Drink Red Currant & Passion FruitMaxim voegt een nieuwe smaak toe aan haar assortiment Sports Drinks; “Red Currant & Passion Fruit”. Lekker fris, zacht en dorstlessend!

Hypotoon, minder zoet en 100% natuurlijk!

Om je vochtbalans op orde te houden is het belangrijk om niet alleen water te drinken, maar ook extra elektrolyten. Een hypotone sportdrank bevat naast de juiste verhouding koolhydraten (2:1 maltodextrine:fructose) ook de juiste concentratie aan elektrolyten en vult direct datgene aan wat je hebt verloren. Maxim Sports Drink is hypotoon en daarom de ideale sportdrank en dorstlesser. Het bevat minder suiker en meer elektrolyten dan de reguliere isotone sportdranken, waardoor het makkelijk en snel wordt opgenomen in het lichaam en vriendelijk is voor de maag. Maxim bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Het effect van een goede sportdrank wordt vaak onderschat

Met sporten verbruik je niet alleen veel energie, maar verlies je ook veel vocht en elektrolyten zoals natrium en magnesium. Goed drinken tijdens het sporten is belangrijker dan goed eten! Voldoende vocht:

  • houdt je lichaam op temperatuur
  • voert warmte en afvalstoffen af
  • is belangrijk voor een optimale verbranding en concentratie
  • ondersteunt transpireren en dat is belangrijk voor de bloeddruk
  • ondersteunt een goede doorbloeding en kan kramp voorkomen

Zorg dus altijd voor een goed gevulde bidon en drink minimaal 500-750 ml sportdrank per uur.