Wij van Maxim Sportvoeding zijn gepassioneerd door voeding en sportvoeding in het bijzonder. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste voeding een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van sporters. Sinds kort hebben wij een top omega-3 supplement in het assortiment, van hetzelfde Noorse moederbedrijf als Maxim. Omega-3 is onmisbaar in een gezonde en sportieve levensstijl.

Omega-3

Er is de laatste jaren veel te doen over onze hersenen en met name over de ontwikkeling van de hersenen op jonge en oude leeftijd. Er wordt heel veel geld en tijd geïnvesteerd in onderzoek naar de invloed van voeding, levensstijl en omgeving op het (goed) functioneren van onze hersenen. De wetenschap is voortdurend op zoek naar middelen die het mogelijk maken om het functioneren van de hersenen te verbeteren en de achteruitgang te vertragen.

Omega-3 is goed voor iedereen
Voor velen is het geen verrassing dat gezonde voeding heel belangrijk is voor alle vitale delen in ons lichaam en dus ook de hersenen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat gezonde vetten die rijk zijn aan omega-3 vetzuren het goed functioneren van je hersenen ondersteunt. Het maakt je mentaal sterk en houdt je scherp. Omega-3 is het juiste smeermiddel voor je hersenen. Een portie Möller’s Omega-3 zorgt voor je dagelijkse aanvulling van gezonde vetzuren en ondersteunt een goede functie van je hersenen. Möller’s Omega-3 is pure visolie en rijk aan natuurlijke omega-3 vetzuren en natuurlijke vitamine A en D. Vitamine D is o.a. belangrijk voor een goede opname van o.a. calcium en ondersteunt sterke botten en spieren. Vitamine A en E zijn o.a. goede antioxidanten, ondersteunen de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam en zijn goed voor de weerstand. Möller’s adviseert om dagelijks 1 portie van 5ml te nemen.

Möller's is nu extra voordelig voor Maxim klanten.

Nu alle Möller’s Omega-3 producten voor €15: ga naar webshop.

Actie is geldig t/m 31 juli 2019.