Test the bestGoede sportvoeding ondersteunt je prestaties en daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Maak je geen zorgen, je hoeft niet op nul te beginnen, want er is al heel veel getest en uitgewerkt. Met de “Best uit de Test” en de “Sportvoeding Trainingscirkel” heb je een vliegende start voor dit sportseizoen.

Maxim komt ieder jaar weer als een van de beste sportvoeding uit de diverse testen.

Top 3 “Best uit de test”

1. Maxim Sports Drink Lemon
2. Maxim Energy Bar Oats/Almonds/Salty Nuts
3. Maxim Energy Bar Banana Yoghurt

Maxim Sports Drink wordt met name gewaardeerd door het hypotone karakter. Het heeft een ideale koolhydraatratio van 2:1 en het bevat, in tegenstelling tot de meeste isotone sportdranken, minder suiker en meer elektrolyten, waardoor het gemakkelijker en sneller in je lichaam wordt opgenomen. Het is minder zoet, lekker dorstlessend met een frisse citrus smaak en lost eenvoudig op in je bidon.

De Maxim Energy Bars worden door vriend en vijand betiteld als de beste en lekkerste sportrepen. In de basis bestaat een Maxim Energy Bar uit natuurlijke ingrediënten zoals granen (met name haver) en gedroogd fruit. Dit zijn dé belangrijkste energiebronnen voor duursporten. Daarnaast bevat een Maxim energie reep nog eiwitten en extra vitaminen en mineralen ter ondersteuning van diverse processen in het lichaam. Eiwitten zijn belangrijk om het transport van glucose naar de spieren te bevorderen en om tijdens het sporten het spierherstel al in werking te zetten.

De Maxim Training Cirkel

In samenwerking met sportvoedingsdeskundigen en topsporters heeft Maxim de Maxim Training Cirkel ontwikkeld. Gebruik de Training Cirkel om je eigen (sport)voedingsplan te maken! Het juiste gebruik ervan helpt om het maximale uit je training te halen, waardoor je conditie en vermogen toenemen. Een ideaal hulpmiddel voor fietsers, lopers en triatleten. Lees meer...