baard_shaker


Begin je dag met een goed ontbijt, daar heb je de hele dag plezier van. Een goed ontbijt is rijk aan eiwitten, gezonde vetten en de juiste koolhydraten. Het geeft je lichaam een enorme boost, waardoor je lekker fit de dag in kan. Een gezonde start voorkomt dat je ongezonde tussendoortjes gaat snacken. En…. omdat je het lekkere fitte gevoel van de ochtend vast wilt houden, maak je ook makkelijker een bewuste keuze voor een gezonde lunch en diner. Zo begin je je dag met een voorsprong!
Na een lange nacht is je lichaam flink gedehydrateerd. Neem daarom direct na het ontwaken een lekker glas fris water. Daarna neem je een lichte ontbijtmaaltijd, bij voorkeur een combinatie van eiwitten en koolhydraten. De basis kan zijn zuivel (of een plantaardig alternatief) met haver of andere granen. Voeg hier wat vers fruit aan toe voor de vitaminen en rauwe noten voor de gezonde vetten en mineralen. Drink er een kop groene thee bij of een lekkere smoothie van vers fruit, groenten en haver. Blend dit met een schepje Maxim Pure Whey Protein voor extra eiwitten of tik eens een eitje met volkoren brood en vers geperst fruitsap.

Als je het jezelf echt gemakkelijk wilt maken en niets tekort wilt komen, neem dan een Futricio ontbijt shake, de ideale oplossing voor een gezonde “kick start”. Futricio is een complete sportmaaltijdshake die helpt om je voedingstoffen goed te coachen, zonder dat er tekorten ontstaan. Een echt Power Breakfast met alle essentiële voedingsstoffen en minimaal 30% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen. Het is eenvoudig en snel te bereiden en door de vloeibare vorm makkelijk te verteren. Een perfect sportontbijt voor alle duursporters en dé ideale voeding voor wielrenner, triatleet en hardloper.