Maxim Fuel StationMaxim Sportvoeding is vanzelfsprekend ook aanwezig op de Euro Cycling XP. Met een eigen Fuel Station zal Maxim haar energy bars, hypotone sportdranken, geldrinks en recovery producten presenteren en laten proeven aan alle bezoekers. Ook jij bent van harte welkom om langs te komen op onze stand om even het laatste nieuws op te halen, persoonlijk kennis te maken of gewoon even rond te neuzen.


Maxim op Euro Cycling XP

Euro Cycling XP


MECC Maastricht presenteert van 20 t/m 22 oktober Euro Cycling XP als dé afsluiter van het wieler- triatlon en MTB seizoen en tevens als start van het winterseizoen veldrijden en ATB. Het is dé plek waar de fietser wordt geïnspireerd, de community elkaar ontmoet en kennis en ervaringen worden gedeeld.

Euro Cycling XP is een high end, interactief wielerevenement met focus op wielrennen, veldrijden, mountainbike, triatlon… Lees verder: www.eurocyclingxp.com


Workshop met WM3 en Marianne Vos 

Marianne Vos

Maxim Sportvoeding is sportvoedingsleverancier van het WM3 Pro Cycling Team, het profteam van o.a. Marianne Vos. Samen met WM3 organiseren wij een sportvoedingworkshop op vrijdag 13.30 uur en zondag 14.30 uur. De workshops vinden plaats in de officiële teambus van WM3. Tijdens de workshops vertellen de rensters over hun ervaringen met sportvoeding. Ook is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen, zowel aan de rensters als aan Paul Vaessen, de sportvoedingsexpert  van Maxim. Kom gezellig langs om alles te weten te komen over het gebruik en effect van sportvoeding. 

Je vindt ons op stand N.441. Tot vrijdag, zaterdag of zondag?!