NIEUW: Maxim Protein & Recovery Shake

NIEUW: Maxim Protein & Recovery Shake

wo 9 september 2020 door Lianne van den Bosch

Goed herstellen is beginnen met een voorsprong!

Gemak dient de mens! Geen gedoe meer met eiwitpoeders en shakers. Niet meer met je handen in een zak poeder om je shake te maken, maar direct de ideale portie kant-en-klare herstelvoeding vanuit de koelkast of vanuit je achterzak! Makkelijk en hygiënisch, dat is wel belangrijk in deze tijd. Met Maxim Protein & Recovery Shake heb je altijd een lekkere functionele hersteldrank bij de hand. Voordelig geprijsd in een milieuvriendelijk kartonnen 250ml tetra pakje met grote drinkopening! Verkrijgbaar in 3 smaken; Smooth Vanilla, Wild Strawberry en Rich Chocolate.

Wat zijn de voordelen van een goede hersteldrank?

Na een zware training of fysieke inspanning is de energievoorraad in je spieren behoorlijk verminderd. Om die voorraad aan te vullen is het belangrijk dat je extra eiwitten en koolhydraten neemt. Het combineren van koolhydraten met eiwitten ondersteunt de opname in de spieren. Eiwitten helpen ook bij het herstel en onderhoud van spiervezels, zodat je je weer snel fit en sterk voelt. Maxim Protein & Recovery Drink is de ideale herstelshake: lactosevrij en de juiste dosis eiwitten (20 gram) en koolhydraten (32 gram) voor een optimaal herstel.

Ben er bewust van dat het lichaam, met name je spieren, nog 2-3 uur na het sporten blijft doorwerken en extra vocht en energie verbruikt. Als er onvoldoende energie aanwezig is, gaat je lichaam eiwitten gebruiken (o.a. uit je spieren) om energie te maken. Dit kan ten koste gaan van je spierweefsel. Aanvulling van zowel eiwitten als koolhydraten is daarom belangrijk.

Dus… om je conditie en vermogen te optimaliseren is het belangrijk om maximaal te herstellen. Neem een Maxim Protein & Recovery Drink binnen 45 minuten na het sporten. Het levert direct de juiste hoeveelheid koolhydraten en eiwitten voor je spieren. Zo kun je de volgende training of wedstrijd weer met een voorsprong beginnen en kun je je conditie en vermogen verder opbouwen.

protein shake recovery shake
1