Snel herstel met Maxim Hot Chocolate!

Snel herstel met Maxim Hot Chocolate!

ma 7 december 2020 door Lianne van den Bosch

Maxim Protein & Recovery Shake is een lekkere kant en klare hersteldrank met de optimale dosis eiwitten en koolhydraten voor snel herstel! Verkrijgbaar in 3 smaken: vanille, chocolade en aardbei. De chocovariant is gekoeld erg lekker, maar ook heerlijk als warme oppepper na een “koude” training. Verwarm de inhoud van het pakje in een pannetje of in een beker in de magnetron en je hebt in een mum van tijd een heerlijke functionele warme chocolademelk!

Wat zijn de voordelen van een goede hersteldrank?

Na een zware training of fysieke inspanning is de energievoorraad in je spieren behoorlijk verminderd. Om die voorraad aan te vullen is het belangrijk dat je extra eiwitten en koolhydraten neemt. Het combineren van koolhydraten met eiwitten versnelt de opname in de spieren. Eiwitten helpen ook bij het herstel en onderhoud van spiervezels, zodat je je weer snel fit en sterk voelt. Maxim Protein & Recovery Drink is de ideale eiwitshake: lactosevrij en de juiste dosis eiwitten (20 gram) en koolhydraten (32 gram) voor een optimaal herstel.

Ben er bewust van dat het lichaam, met name je spieren, nog 2-3 uur na het sporten blijft doorwerken en extra vocht en energie verbruikt. Als er onvoldoende energie aanwezig is, gaat je lichaam eiwitten gebruiken (o.a. uit je spieren) om energie te maken. Dit kan ten koste gaan van je spierweefsel. Aanvulling van zowel eiwitten als koolhydraten is daarom belangrijk.

Dus… om je conditie en vermogen te optimaliseren is het belangrijk om maximaal te herstellen. Neem een Maxim Protein & Recovery Drink binnen 45 minuten na het sporten. Het levert direct de juiste hoeveelheid koolhydraten en eiwitten voor je spieren. Zo kun je de volgende training of wedstrijd weer met een voorsprong beginnen en kun je je conditie en vermogen verder opbouwen.

 • Maxim Protein & Recovery Shake Wild Strawberry 250ml

  Maxim Protein & Recovery Shake Wild Strawberry 250ml

  2,49
 • Maxim Protein & Recovery Shake Rich Chocolate 250ml

  Maxim Protein & Recovery Shake Rich Chocolate 250ml

  2,49
 • Maxim Testpakket Protein & Recovery Shake 3x 250ml

  Maxim Protein & Recovery Shake Testpakket (3x 250ml)

  7,47 5,95
hersteldrank hot chocolat shake warme chocolademelk
0