Een dag op de hak van… Esther!

Een dag op de hak van… Esther!

wo 8 mei 2024 door Lewis Wiggins

Dagelijks zijn we in contact met Maxim enthousiastelingen. We zijn dan ook altijd erg benieuwd naar de avonturen die onze volgers mee maken. Vandaag lezen we mee met de marathon van Esther opstal.

Hi Esther, kun je kort vertellen over je hardloopavontuur? 🏃🏼‍♂️

Mijn meest memorabele moment is toch echt wel mijn 1ste marathon! Dit omdat het allang een grote wens voor mij was als fanatieke hardloper. 

Na een aantal halve marathons gelopen te hebben was daar nog steeds die grote wens om 1x een hele marathon te gaan lopen. Dus uiteindelijk de “stoere” hardloopschoenen aan gedaan om voor dit avontuur te gaan.

De lange duurlopen die steeds langer werden van 23- 25- 28- 30- 32- 35 km liep ik bij atletiekvereniging c.a.v energie in Barendrecht, dit omdat ik het fijn vind om in een groep te lopen, omdat je zo wat afleiding hebt. Voor mij als stressie Essie héél fijn. Want ja daar (had) heb ik onwijs veel last van.

Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt tijdens je tocht?

Tot ver aan mijn knieën in het water staan tijdens een trail in de aanloop naar de marathon! Door het vele water wat er de laatste tijd gevallen is, is het overal nog er nat, en staat het water hoog. Dit had ik nog nóóit eerder meegemaakt!

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt?

De hele reis er naar toe. Je ontmoet mensen met dezelfde passie en doel. Je deelt veel samen waardoor er zelfs mooie vriendschappen uit zijn ontstaan.  #hardlopenverbindt

Waar heb je het meeste van genoten?

Elke km die je steeds verder loopt is dan een overwinning, en dat voelt onwijs goed. En als je dan uiteindelijk de finish van de Marathon haalt. Dat gevoel is ècht onbeschrijflijk. 

Wat vond je het minst leuke?

Nooit gedacht dat ik ooit nog een marathon meer zou lopen want de stress die ik ervoor heb is echt niet leuk! Maar toch heb ik het weer gedaan.  

Op welke momenten tijdens je duurloop was je blij met Maxim Sportvoeding?

Ik ga nóóit de deur uit zonder mijn Maxim energy gel ( cola mijn favoriete ) als er een lange duurloop op het schema staat, want ik kan je zeggen, dat is de brandstof die ik nodig heb om even een paar uur vooruit te kunnen. Want de man met de hamer wil je liever niet tegen komen tijdens een marathon.

Welke voedingstip heb je voor andere hardlopers?

Zelf neem ik elke 7km een gelletje, maar neem ook de energy bar mee, die ik al een kleine partjes heb gesneden, zodat ik ook tijdens het lopen wat kleins kan eten. Maar vergeet vooral niet om goed te drinken. Zowel een paar dgn ervoor en tijdens. Zeker met warm weer! Liefst met electrolytes.

energy gel
0
  0
  Winkelwagen
  De winkelwagen is leegNaar winkel
   Bereken verzendkosten
   Kortingscode toepassen